Asiakaskokemuksia

Miten AINA-keittiöiden toteuttamat remontit ovat sujuneet? Selaa alaspäin ja lue asiakkaidemme kokemuksista.

Minulle kotimainen vaihtoehto oli ilmiselvä valinta

Jasper Pääkkönen

Näyttelijä ja yrittäjä Jasper Pääkkösen sijoitusasunnon keittiö kaipasi ehostusta. Jasper valitsi kotimaisen AINA-keittiön.

Lue lisää

Anna Pastakin keittiöstä tuli kaunis ja käytännöllinen

Anna Pastak

Mungolife-bloggaaja Anna Pastakin ja hänen perheensä keittiö oli vasta muutaman vuoden vanha, mutta epäkäytännöllinen, eikä se miellyttänyt heitä esteettisestikään. Pastak lähti suunnittelemaan uutta keittiötä yhdessä AINA-keittiöiden kanssa.

Lue lisää

Keittiö mittojen mukaan pieneen ja haastavaan tilaan

Petra Turkia

AINA-keittiöt toteutti keittiöremontin Petra Turkian Helsingin Koskelassa vanhalla puutaloalueella sijaitsevaan 42-neliöiseen kaksioon.

Lue lisää

 

Selkeästä visiosta uudeksi toimivaksi keittiöksi

Katariina Tuomisto

Katariina Tuomistolla oli mielessään selkeä visio uudesta keittiöstä. Kun hänen kerrostalokolmioonsa oli tulossa putkiremontti, Tuomisto päätti lähteä toteuttamaan visiota yhdessä AINA-keittiöiden kanssa.

Lue lisää

Unelmien keittiö ja kylpyhuone budjetissa pysyen

Nina Toivola

Nina Toivola valitsi 60-neliöisen kerrostalokaksionsa keittiön ja kylpyhuoneen remontin toteuttajaksi AINA-keittiöt. Hän löysi AINAn perinteisesti googlaamalla.

”AINA-keittiöiden nettisivut vakuuttivat minut. Ne näyttivät tosi hyviltä ja raikkailta”, Toivola kertoo.

Lue lisää

Räätälöimällä keittiö haastavaan tilaan

Sirpa Sivonen

Sirpa Sivosen vuonna 1964 rakennettuun, Joensuussa sijaitsevaan taloon kaivattiin uutta, modernia keittiötä. Sivosen korviin oli kantautunut positiivista palautetta ja kehuja AINA-keittiöistä, joten hän päätti käydä AINAn nettisivuilla ja etsiä sieltä paikallisen edustajan.

Lue lisää

Perinteistä ja modernia tyyliä uudiskohteessa

Katri ja Janne Kivilahti

Katri ja Janne Kivilahti valitsivat omakotitalonsa kalusteiden toimittajaksi AINA-keittiöt. Kyseessä oli pariskunnan itsensä suunnittelema uudiskohde. AINA toimitti kalusteet niin keittiöön, kodinhoitohuoneeseen kuin WC:hen.

Lue lisää

 

Toimivuutta ja modernia ilmettä uudella keittiöllä

Ari Virtanen

Asiakkaamme Ari Virtanen päätti remontoida keittiönsä kokonaisuudessaan huhti-toukokuussa 2018. Vuonna 1985 rakennetun talon keittiö alkoi olla vanhanaikainen ja ennen kaikkea huonokuntoinen. Virtanen päätyi AINA-keittiöihin nopean toimituksen takia. Alle neljä viikkoa tilauksen suorittamisesta keittiö oli jo valmis ja käytössä.

Lue lisää

Aamiaiskaapista lapsiperheen arjen pelastaja

Suvi Siikarla

Suvi Siikarla päivitti äskettäin vanhan keittiönsä uuteen. Uudeksi keittiöksi valikoitui AINA-keittiö.

”AINAlla oli monipuolinen valikoima ja vähän erilaisia ratkaisuja muihin keittiövalmistajiin verrattuna. Kannatan mielelläni myös kotimaista”, Siikarla perustelee valintaansa.

Lue lisää

Keittiö, jossa kissatkin on otettu huomioon

Sirpa Karppi

Sirpa Karpin kahdeksantoista vuotta sitten valmistunut keittiö kaipasi jo kovasti uudistusta. Erityisesti värit olivat käyneet Karpin makuun vanhanaikaisiksi. Uuden keittiön suunnittelussa otettiin värien lisäksi huomioon myös muun muassa perheeseen kuuluvat kaksi kissaa.

Lue lisää 

 

Unelmiesi keittiö

Olet jo askeleen lähempänä unelmien keittiötäsi! Anna meidän auttaa tästä eteenpäin, niin takaamme sinulle laadukkaan ja sujuvan projektin. 

Tutustu mallistoon

 

Kesäasunnon keittiö uuteen uskoon

Juhani Frimodig

Frimodigien Heinolassa sijaitsevaa kesäasuntoa oltiin maalaamassa lattiasta kattoon paikallisen remonttiurakoitsijan toimesta, kun he saivat uuden idean: myös asunnon keittiö kaipasi uudistusta. Kuultuaan ideasta remonttimies kehotti Frimodigeja ottamaan yhteyttä AINA Heinolan Eeva Poskelaan.

Lue lisää

AINAn paikallisuus vaikutti valintaan

Jouni ja Marita Reinikka

Kun keittiöremontti tuli ajankohtaiseksi Jouni ja Marita Reinikalle, he muistivat Heinolan keskustassa näkemänsä AINA Heinolan. Vaikka AINA-keittiöt eivät olleet Reinikoille entuudestaan tuttuja, he päättivät rohkeasti käydä liikkeessä.

Juttu julkaistaan pian

Kesäpaikan keittiö ja kylpyhuone kerralla kuntoon

Anita ja Sami

Kesäpaikan keittiö ja kylpyhuone kokivat muodonmuutoksen AINA Heinolan Eeva Poskelan käsissä.

Lue lisää

Toteutamme sinunkin unelmasi

Ota yhteyttä!

Suunnitellaan yhdessä keittiö, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

 

Tutustu mallistoon