Voita 2 000 euron lahjakortti!

Suunnittele keittiö AINAn verkkokaupassa – klikkaa suunnittelemaan tästä!

Osallistu arvontaan jakamalla kuva suunnittelemastasi keittiöstä Facebook-julkaisun kommenteissa tai omissa somekanavissasi merkinnällä #ainakeittiöt. Kuvan valmiista keittiöstä saat otettua suunnitelmasi tallentamisen jälkeen hiiren painiketta napauttamalla ja valitsemalla “Tallenna kuva”. 

Tallenna_kuva

Arvontaan voi osallistua kahdella tapaa:

  • Jakamalla kuvan valmiista suunnitelmasta AINA-keittiöiden Facebook-kisan kommenteissa. 

TAI

  • Jakamalla kuvan valmiista suunnitelmasta omissa somekanavissa merkinnällä #ainakeittiöt. Muistathan muuttaa yksityisasetuksesi julkiseksi, jotta löydämme kuvasi!

Arvomme onnekkaan voittajan 1.2.2019 kaikkien suunnitelmansa verkkokaupassa tallentaneiden ja kuvan jakaneiden kesken.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää AINA-keittiöt. Kilpailuaika on 4.12.2018–1.2.2019. Arvomme voittajan 1.2.2019. Voittajalle ilmoitetaan suoraan ja kilpailun voittajan nimi julkaistaan AINA-keittiöiden Facebook- ja Instagram-sivuilla. Voittaja saa 2000 euron arvoisen lahjakortin AINA-keittiöille. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä, järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja. Järjestäjä pidättää oikeuden arpoa myös lisäpalkintoja.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook- tai Instagram-palveluun rekisteröityneet. Järjestäjällä on oikeus käyttää kilpailun kuvia markkinoinnissaan.

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.